1e prijs:

Deze ‘Audi A5 Sportback S Edition Competition 35 TFSI S Tronic’ kan vanaf 31 juli van jou zijn. De splinternieuwe auto met een waarde van €58.698 wordt geleverd door Van den Brug.

2e prijs:

Da’s lekker! Een vakantiecheque van maar liefst € 5.000 netto! Geheel te besteden naar jouw eigen wens. Ga je naar de zon of word je blijer van sneeuw?  

3e prijs:

Waarde: €1.200

Win jij de derde prijs dan mag je gezellig een week op pad met de camper! Dat wordt inpakken en wegwezen! Bezoek de mooiste plekjes in Nederland of stuur hem door Europa. Maar vergeet vooral niet om ons even een kaartje te sturen…

4e prijs:

Best leuk om te hebben: een Apple Watch ter waarde van €999,-

5e prijs:

Waarde: €500

Een heerlijk verzorgd weekend op Terschelling voor twee personen. Twee overnachtingen in ‘Westcord Hotel Schylge’, inclusief ontbijt en boottickets.

6e prijs:

Waarde: €440

Ja, dit staat op jouw bucketlist! Een helikoptervlucht van 45 minuten voor 2 personen. Tijdens deze unieke ervaring ga je genieten van het prachtige Nederlandse landschap. 

7e prijs:

Waarde: €360

Win jij de 7e prijs? Dan ga je naar Ameland! Je krijgt dan het ‘Levensgenietersarrangement’ voor twee personen bij hotel Nobel. Twee overnachtingen op Ameland, inclusief boottickets, ontbijt, welkomstdrankje en een avond Nobel’s finest diner.

8e prijs

Waarde: €340

Durf jij het aan? Een ballonvaart voor 2 personen. Deze onvergetelijke ervaring is voor jou als je de achtste prijs wint!

9e prijs

Waarde: €169

Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte om een razendsnelle Lamborghini ‘op zijn staart te trappen’? Als jij de negende prijs wint dan gaat het écht gebeuren!

10e prijs

Waarde: €160

Win een volledig verzorgd VIP weekend bij V.V. Ouwe Syl. Je krijgt een VIP ontvangst met rondleiding bij V.V. Ouwe Syl. Na de gezellige derde helft ga je uitgebreid dineren bij Restaurant ‘Het Graauwe Paard’. Je overnacht in hotel logement ‘De Witte Klok’ en begint de dag met een champagneontbijt. Waarschuwing vooraf: de kans is groot dat je vanaf dat moment een beetje verliefd bent op ons dorpje… 😉

Prijs bij tussentijdse trekking

Op 31 mei 2023 was er een tussentijdse trekking. Bij die trekking gaven we deze fraaie prijs weg: een weekend in een Roompot Beachvilla ter waarde van €1.500! Deze prijs is gevallen op lotnummer OBZ107016. De gelukkige winnaar was Maarten Bouman uit Stiens (naam met toestemming geplaatst).