FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, mail ons dan via info@verloterij.nl.

Bij het bestellen en betalen van één of meerdere sponsorpakketten ontvang je een factuur. De factuur is tevens het deelnamebewijs voor dit kansspel.

Het unieke bestelnummer op de factuur is het nummer waarmee je deelneemt aan het kansspel. Bij afname van meerdere sponsorpakketten wordt het bestelnummer evenzo vaak toegevoegd aan de trekkingslijst.

Het bestelnummer staat ook op je bankafschrift. De bestelnummers bestaan uit 6 cijfers, voorafgegaan door de letters ‘OBZ’. 

Nee, je sponsort onze club voor één seizoen en je zit daarna nergens aan vast. Opzeggen is dus ook niet nodig. 

Mocht de actie een succes worden (en daar gaan we vanuit) dan is de kans aanwezig dat we de actie volgend seizoen herhalen en dan hopen we natuurlijk opnieuw op jouw deelname. 😉

In ruil voor het sponsorbedrag van € 9,78 krijgen de sponsoren een naamsvermelding op de website van V.V. Ouwe Syl en een naamsvermelding op één van de sponsorborden langs het hoofdveld. 

Het ‘Sponsorpakket €9,78’ is afgeleid van onze postcode: 9078. 

De kansspelbelasting betalen wij voor de deelnemers.

Ja, het is mogelijk om meerdere sponsorpakketten af te nemen. Met meer pakketten heb je meer ‘exposure’ en ook meer kansen op de prijzen. Hou het wel verantwoord en speel veilig!

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox of ongewenste mail is binnenkomen. Is dat niet het geval dan is er waarschijnlijk iets misgegaan bij het invoeren van je mailadres (typefoutje, kan gebeuren…). Stuur ons een bericht dan mailen we het deelnamebewijs opnieuw. 

Dit is geen loterij maar een promotioneel kansspel. Voor een promotioneel kansspel is geen vergunning vereist. Wel houden we ons aan de ‘Gedragscode Promotionele Kansspelen‘. 

Er zijn 2 trekkingen. Op 31 mei heeft de eerste trekking plaatsgevonden en op 31 juli 2023 is de tweede en laatste trekking. Bij de eerste trekking is één prijs verloot. Bij de laatste trekking (op 31 juli 2023) worden alle overige prijzen verloot, waaronder de Audi A5. 

In de algemene voorwaarden is opgenomen dat de volgende personen zijn uitgesloten van deelname:

  • Alle natuurlijke personen tot 18 jaar
  • De bestuursleden van V.V. Ouwe Syl
  • De Vennoten van Verloterij;
  • De met de controle van de trekking belaste notaris.
Om mee te mogen doen, moet je tenminste 18 jaar zijn. 
De teksten op onze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om deze zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming te gebruiken.